‘Fabrikayı terk etmeyin’

‘Fabrikayı terk etmeyin’

İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel, Feniş işçilerini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilere fabrikayı terk etmemeleri gerektiğini...

İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel, Feniş işçilerini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilere fabrikayı terk etmemeleri gerektiğini söylen Vekil Tüzel, “Bu konuyla ilgili olarak tüm duyarlı çevreleri harekete geçirmek için çaba göstermeliyiz” dedi.

Feniş işçileriyle dün bir araya gelen İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel’e EMEK Partisi MYK Yönetici Faruk Yelkan ve Arzu Erkan, EMEK Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik ve Tahir Canan ve ailesi eşlik etti. Fabrikada ilk olarak Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç bir konuşma yaparak, işverenle yaptıkları görüşmeden sonra hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyerek, “İşçiler seslerini duyurmak adına bazı eylemlerde bulundu. Değişik kesimlerden ve partilerden ziyaret edenler oldu” dedi. 

KOLAY BİR SÜREÇ OLMAYACAK

İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel ise yaptığı konuşmada işçileri zor bir sürecin beklediğini belirterek, “Bu süreçte yapacağınız herkesi bu sorun hakkında bilgilendirmek olacak. Toplumun duyarlı kesimleriyle bir araya gelerek bir kamuoyu oluşturmak gerekir. Bu anlamda ben elimden gelen desteği sizlere vereceğim. Toplamış olduğunuz imzaları gerekli yerlere ileteceğim. Sizler ise umudunuzu asla yitirmeyip fabrikayı asla terk etmeyin” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.