Ezgi ile Deniz dünya evinde

Ezgi ile Deniz dünya evinde

Özel bir okulda öğretmenlik yapan Ezgi Demir ile İsuzu çalışan Deniz Uzun dünya evine girdi

 

deniz-nikah-101.jpg

Gülseren – Erol Demir çif  tinin güzel kızları Ezgi ile Belma – Şenel Uzun çiftinin yakışıklı oğulları Deniz dünya evine girdi.

deniz-nikah-102.jpg

Çiftin Gebze Belediyesi Menekşe Nikah Salonu’nda kıyılan nikahlarında şahitliklerini Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır ile Özge Şenoğlu ve Ferdi Karaca üstlendi. Özel bir eğitim kurumda öğretmenlik yapan Ezgi Demir ile İsuzu’da çalışan Deniz Uzun’un nikah törenine gelin ve damadın akraba ve arkadaşları yoğun ilgi gösterdi. SOL Parti Gebze İlçe Başkanı Okan Şimşek, Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Ali Gündüz ve Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli’nin de aralarında bulunduğu konuklar birbirine çok yakışan çifti kutlayıp mutluluklar diledi.

deniz-nikah-111.jpg

Nikâh töreni sonrası da, nikah kadar renkli görüntülere sahne oldu. Gelin Ezgi’nin, bir araya gelen konuklara günün anısına yaptırdığı çiçeği sırtı dönük bir şekilde yollaması ve günün anısına çekilen son karelerle nikâh töreni sona erdi.

 

deniz-nikah-103.jpg

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Ezgi – Deniz Uzun çiftini kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

deniz-nikah-104.jpgdeniz-nikah-106.jpgdeniz-nikah-107.jpgdeniz-nikah-108.jpgdeniz-nikah-109.jpgdeniz-nikah-110.jpgdeniz-nikah-112.jpgdeniz-nikah-113.jpgdeniz-nikah-114.jpgdeniz-nikah-105.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.