EYT Gebze’den depremzedelere destek

EYT Gebze’den depremzedelere destek

Gebze EYT Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği, Elazığ ve civar illerde meydana gelen deprem dolayısı ile afet bölgesi için yardım kampanyası başlattı

Gebze EYT Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği, Elazığ ve civar illerde meydana gelen deprem dolayısı ile afet bölgesi için yardım kampanyası başlattı. Gebze Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Elazığ ilimizde ne yazık ki üzücü bir deprem faciası yaşanmıştır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Elazığlı hemşehrilerimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 

İhtiyaç duyulan en temel gereksinimleri olan ısıtıcı, battaniye ve benzeri malzemeler konusunda dernek olarak üyelerimizden ve duyarlı vatandaşlarımızdan Kampanyaya katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Yardım kampanyasının yarın (28 Ocak Salı) akşam saatlerine kadar süreceğini kaydeden Erdoğan vatandaşların 0537 881 69 71 numaralı telefondan kendilerine ulaşarak yardım malzemelerini teslim edebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.