‘Evlilik Hazırlıkları Defilesi’  düzenlendi

‘Evlilik Hazırlıkları Defilesi’  düzenlendi

  ** Gebze Organizasyon, Çırağan Mücevherat, Konak Gelinlik ve Çamlı Fotoğrafçılık tarafından düzenlenen Gebze 1. Evlilik Hazırlıkları Defilesi...

 

 

** Gebze Organizasyon, Çırağan Mücevherat, Konak Gelinlik ve Çamlı Fotoğrafçılık tarafından düzenlenen Gebze 1. Evlilik Hazırlıkları Defilesi yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi.

 

 

Gebze Organizasyon, Çırağan Mücevherat, Konak Gelinlik ve Çamlı Fotoğrafçılık tarafından düzenlenen Gebze 1. Evlilik Hazırlıkları Defilesi önceki akşam Gebze Holiday İnn Otel’de gerçekleştirildi. Gebze 1. Evlilik Hazırlıkları Defilesine Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede ilk olarak bir konuşma yapan Gebze Organizasyon Sahibi Şafak Seymen, “Gebze 1. Evlilik Hazırlıkları Defilesine katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu gecenin yapılmasının sebebi bugüne kadar Gebze’nin ismini çok farklı şekillerde duyduk.

SON MODA GELİNLİKLER

Gebze 1. Evlilik Hazırlıkları Defilesi’ne yaparak yaşadığımız ve ekmeğini yediğimiz bu kente hizmet getirelim istedik. 20 yıldır Gebze’de bulunuyorum ve 12 yıldır da organizasyon işleri yapıyoruz.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak Hint Kınası gecesine ait kıyafetleri, son moda gelinlikler, kına kıyafetleri ve kına gecesi organizasyonları ile ilgili olarak defile gösterileri yapıldı. Gecenin sonunda ise 150 bin dolarlık takı ve mücevher tozundan yapılan gelinliğin gösterimi yapıldı.

Haber: Hanife Surun



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.