Evi kenevir bahçesine çevirmiş!

Evi kenevir bahçesine çevirmiş!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İzmit’te düzenlenen 3 farklı operasyonda, çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, bütün odalarında kenevir ekilen bir ev ise görenleri hayrete düşürdü

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından,  uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında,  İzmit İlçesinde 3 farklı operasyon gerçekleştirildi.  Operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınırken, ev ve iş yerleri ile araçlarda yapılan aramalarda ise 1 kilo 52 gram Metamfetamin, 94 Kök Kenevir, 274 gram Bonzai, 15 gram Esrar, 2 Lyrıca ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Öte yandan baskın yapılan ve bütün odalarında özel düzenekler kullanılarak kenevir ekilen bir evden 94 kök kenevir ele geçirildi.

 

5  KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Operasyonda gözaltına alınan 5 kişi hakkında  adli işlem uygulandıktan sonra serbest bırakılırken,  ‘Torbacı’ diye tabir edilen  ve sokak satıcısı olduğu   değerlendirilen A.Ş.Ö., O.G., E.Ş. ve T.F.  ve O.G isimli şüphelilerin emniyette işlemlerinin devam ettiği ve tamamlanan işlemleri sonrası  adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

 

operasyon-2-002.jpg

 

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.