“Evet” diyen yolcuya bedava  bilet, “Evet” diyene hakarettir

“Evet” diyen yolcuya bedava bilet, “Evet” diyene hakarettir

“Metro Turizm’in örneklediğimiz tüm vukuatları; normal koşullarda bu bile firmanın ticaretinin engellenmesi için gerekli bir nedendi ama her nedense Metro Turizm’in arkasında duran bir güç vardır.

 bu güç AKP’nin ta kendisidir. 2017 yılındaki referandumda “Evet” diyen yolcuları “bedava” taşıyacağını duyurup rekabet ve ticaret ahlakı adına ne var ne yoksa alaşağı eden, “Evet” diyenler başta olmak üzere halkın tercihine bedel biçen bu firmaya AKP ne yazık ki göz yummuş ve anlaşılan o ki aynı zamanda bir cinayet azmettiricisine kol kanat germiştir.”

BASINDAN

Ölümlü trafik kazalarının ardından yolculara şiddet ve cinsel taciz skandallarıyla gündeme gelen Metro Turizm, referandumda ‘Evet’ diyenleri bedava taşıyacak. Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve kasten adam öldürmek suçlarından defalarca yargılanan ancak kurduğu ilişkiler sayesinde her defasında beraat eden Metro Turizm'in patronu Galip Öztürk Twitter'dan yaptığı açıklamada, referandumda 'Evet' diyenlerin ücret alınmadan taşınacağını duyurdu. (www.cumhuriyet.com.tr)

logosu.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.