‘Etrafa kin kusuyorlar’

‘Etrafa kin kusuyorlar’

** İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü başta olmak üzere bazı MHP’lilerin partililerine yönelik söylemlerine...

** İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü başta olmak üzere bazı MHP’lilerin partililerine yönelik söylemlerine ilişkin, “Sokakta halka anlatacak bir şey bulamayan siyasetçi tipinin, kendi tükenmişliğini gizlemek adına, etrafına kin kusmasından başka bir şey değil.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü başta olmak üzere bazı MHP’lilerin İYİ Parti ile ilgili olarak bazı söylemlerine ilişkin İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur gazetemize özel açıklamada bulundu. Söylemleri ayıpladığını ifade eden Nusret Acur, “Geçtiğimiz yıllarda birçoğu ile beraber siyaset yaptığımız; aynı tastan çorba içtiğimiz arkadaşların bu şekilde ki yaklaşımlarını en hafif ifade ile ayıplıyorum. Oldukça yakışıksız, çirkin ve bir o kadar da kasıtlı kullanılan söylemler bunlar. Siyaset üretemeyen bir yapının, sokakta halka anlatacak bir şey bulamayan siyasetçi tipinin, kendi tükenmişliğini gizlemek adına, etrafına kin kusmasından başka bir şey değil.

CİDDİYE ALMIYORUM

Ben şahsen bu söylemleri zerre kadar ciddiye almıyorum. Verecek cevabımız olmadığından veya ürktüğümüzden değil; zira onların alayı gelse fark etmez. Sadece siyasi üsluplarının toplum karşısında kabul görmediğini gayet iyi bildiğim için, ayrıca onca yoğun tempoda birde bu arkadaşlarla uğraşmanın bizim açımızdan zaman kaybından öte bir şey olmadığını gördüğümden ötürü, bu zamana kadar sessiz kaldım. Soru olarak yönelmeseydiniz; cevap verme gereği bile duymayacaktım.” dedi. Parti çalışmaları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Acur, “25 Ekim tarihinde ilçe başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edildi. İnanın o tarihten beri bir gün dahi boşluk vermeden çalışıyoruz. Bu hafta sonu il kongremizi de yapacağız.

Haber:  Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.