Eşref Doğmenç tek tek teşekkür etti

Eşref Doğmenç tek tek teşekkür etti

Eşref Doğmenç, sıkıntılı sürecin çözüme kavuşmasının ardından kamuoyuna bir açıklama yaparak, teşekkür mesajı yayımladı.

Geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nde görev yaptığı dönemde Antalya kampında otel ücreti ödemediği için otelde rehin kalan takım adına senede imza atmasının ardından kabus dolu günler yaşayan bölgemizin tanınan antrenörlerinden Eşref Doğmenç, sıkıntılı sürecin çözüme kavuşmasının ardından kamuoyuna bir açıklama yaparak, teşekkür mesajı yayımladı.
İŞTE EŞREF DOĞMENÇ’İN O AÇIKLAMASI:
Bilindiği üzere bölgemizin en güzide kulüplerinden olan Darıca G.B adına geçen sezon devre arasında Antalya'da kamp yapmış olduğumuz otelde senede atmış olduğum imzadan dolayı yaşadığım sıkıntıyı bir ben bilirim bir de Allah bilir. Bu psikolojik travmayı da hiç kimse tahmin edemez zaten. Ancak yaşayan bilir ve travmayı da dost olarak bildiklerim bana yaşattı. Bu hakkımı onlara asla helal etmiyorum. Bugün olsa yine aynı fedakarlığı Darıca G.B camiası adına yaparım. Ama birilerine güvenerek değil. Tam 10 ay oldu az değil ve bugüne kadar da hep sessiz kaldım. En son geçen gün olayı basına anlattım tekrar. Burada hedefimde asla Darıca G.B Kulübü ve saygıdeğer kulüp başkanı Arif Gülen değildi. Zaten bu çektiğim sıkıntıyı da saygıdeğer Arif Gülen başkan o dönemde kulüp başkanı olmamasına rağmen bugün otel sorumlusuyla görüşerek sıkıntıyı çözmüştür. Kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum. O dönemde takımımız K.Maraş maçına Arif Gülen'in çabalarıyla gitmeseydi zaten ligden ihraç edilecekti. Arif Gülen o gün son anda devreye girerek Darıca G.B’nin yaşamasını, nefes almasını sağladı ve bugün de transfer engeli kaldırılarak yapılan yeni oluşum ile zirveye oynamaktadır. Spor adamı olarak temennim; bölgemizin iki güzide takımı olan Gebzespor ve Darıca G.B’nin daha üst liglerde mücadele etmeleridir. Darıca G.B Kulübü’nü bu duruma düşüren zihniyet ve kişileri bütün spor kamuoyu zaten bilmektedir. İnşallah bundan sonra bir daha böyle sıkıntılar yaşanmaz. Kulüplerimiz her zaman yaşasın ve de yaşatılmalıdır. Bu süreçte gerek sosyal medyada gerekse telefon açarak bana manevi destek veren siz saygıdeğer bütün dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Çınaraltı, Eskiçarşı ve Beylikbağı Tayfa Grubu taraftarlarına ayrıca verdikleri manevi destek erden dolayı minnettarım. İyi ki varsınız. Ama şunu bir kez daha öğrendim ki; en büyük kötülüğü dost olarak bildiklerinden görüyorsun. Çok pahalı bir tecrübe edindim diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun asla doğruluktan ve haktan ayrılmayacaksın. Rabbim her zaman doğrularla ve sabredenlerle beraberdir. Hepinize sonsuz saygı, sevgi ve selamlarımla.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.