Esnafa maddi destek şart

Esnafa maddi destek şart

Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediyeleri SP Meclis Üyesi Zeki Karataş, Dilovası BM SP Grubu adına yaptığı açıklamada ilçe esnafına maddi destek için Kaymakam Alkan ve Başkan Şayir’e çağrıda bulundu: “Komisyon kurup esnafa maddi destek sağlayalım.”

Pandemi süreci gerek esnafı gerek vatandaşı olumsuz etkilerken Dilovası esnafı da zor durumda. İlçe merkezinde yaygın olan hazır, hızlı gıda satan işyerleri pandemi öncesi günlerinin gerek ekonomik gerek sosyal canlılığını hasretle arıyor.

saadetli-meclis-uyeleri.jpg

Zor durumda olan esnaf için destek çağrısı Dilovası Belediye Meclisi SP Grubu adına Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediyeleri SP Meclis Üyesi Zeki Karataş’tan geldi. İlçe esnafına maddi destek için Kaymakam Alkan ve Başkan Şayir’e çağrıda bulunan Karataş, “Komisyon kurup esnafa maddi destek sağlayalım” dedi.

zeki-karatas-001.jpg

 

Karataş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

İŞ YAPAMAZ HALE GELDİLER

“Koronavirüse yakalanıp hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum. Pandemi sürecinde gerçekten Dilovası esnafı çok zor durumda özelikle lokanta ve hızlı yemek üzerine faaliyet gösteren büfeler, büyük ve küçük işletmeler iş yapamaz hale geldiler. İşletmeci esnafın çoğu çalışanlarını işten çıkarmak zorunda kaldı.

ALKAN VE ŞAYİR’İ ÇAĞRIDA BULUNDU

Devlet idarecilerimiz tarafından esnafımıza maddi destek sağlanmalı. Kaymakamımız Sayın Mustafa Asım Alkan ve Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir’e sosyal medya hesabımdan bir çağrıda bulunuyorum. Esnafımıza sahip çıkalım.

TESPİT KOMİSYONU KURALIM

Özellikle Belediye başkanımız Sayın Hamza Şayir; bir tespit komisyonu kurup muhalefet partisinden biz meclis üyelerine de komisyona dahil etmeli. Belediye olarak zor durumdaki esnafımıza sahip çıkalım.

AİLELER GIDA DESTEĞİ BEKLİYOR

Öte yandan koronavirüsten ötürü karantinada olan ailelerden şikâyetler bize ulaşıyor. Dar gelirli aileler gıda ihtiyaçlarını gidermek için belediyemizden destek bekliyor.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.