Esnaf ve Sanatkarlarda Yılmaz görevi devretmedi

Esnaf ve Sanatkarlarda Yılmaz görevi devretmedi

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongresinde başkanlığa seçilen Alper Demir, dün görevi devralmaya gittiğinde Kamil Yılmaz'ın devir teslime katılmadığı görüldü.

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongresinde başkanlığa seçilen Alper Demir görevi devraldı. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra ekibiyle birlikte Oda’ya gelen Demir görevi devralırken devir teslim törenine Oda’nın önceki başkanı Kamil Yılmaz katılmadı. Devir teslim töreninde Demir’in listesinden yönetime giren Serbay Aslan, Coşkun Deniz, Talat Kesgin, Atilla Aktaş, Hüsniye Yıldız, Ramazan Buldum, Mehmet Toprak, Murat Kocagöz, Mesut Kaplan ve Abdullah Malkoç da yer aldı.

ODA’NIN A TAKIMI

Alper Demir, Oda’daki törenin ardından yaptığı değerlendirmede 26 Şubat’ta gerçekleşen kongrede tüm bölgelere eşit olacak şekilde ayrı ayrı ekipler kurarak faaliyetlere başladıklarını belirtti. Demir, “6 ay gibi sürede 2 bin esnafımıza dokunduk, temas ettik. Bununla birlikte her bölgeye bir temsilci atayarak yola çıktık. Ekibimiz çok iyi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın A takımı bu gördüğünüz yerdeki arkadaşlarımız. Artık bütün esnaflarımız bize emanet. Elimizden geldiğince de mümkün mertebe bütün esnaflarımızı ziyaret ederek temasta bulunarak başarılara daha çok imza atma peşindeyiz. Allah yardımcımız olsun. Zor bir süreçten çıktık. Ekibime ayrı ayrı, çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

takim-001.jpg

 

ekip-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.