Esnaf Sanatkârlar Odası’ndan kurslar

Esnaf Sanatkârlar Odası’ndan kurslar

Gebze Esnaf Sanatkârlar Odası'ndan İstihdam İçin Mesleki Eğitim Programı (İMEP) kapsamında kurslar Dilovası’nda devam ediyor.

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Demir yaptığı açıklamada şunları ifade etti, ‘’Gebze Esnaf Sanatkârlar Odası olarak, istihdam alanında yetenekli gençlerimizi ve vatandaşlarımızı desteklemeye yönelik İstihdam için Mesleki Eğitim Programı (İMEP) kapsamında başlattığımız kurslarımıza Dilovası'nda da devam ediyoruz. Bu önemli adımı, Dilovası Halk Eğitim Merkezi'nde hayata geçirmek için Müdürümüz Sn. Salih Toltar'ın değerli destekleriyle birlikte çalışmalarımızı tamamladık.

Açılacak Kurslarımız:

1. Arıcılık (82 Saat): Doğal yaşamı seven ve arıcılık alanında kendini geliştirmek isteyen katılımcılara yönelik 82 saatlik kapsamlı bir eğitim programı.

2. Sürü Yönetimi Elemanı (104 Saat): Hayvan severler için sürü yönetimi konusunda temel bilgilerin verileceği 104 saatlik eğitim programı.

3. Hasır Örmeci (144 Saat): El becerisi ve yaratıcılığı ön planda tutan bir kursla, hasır örmecilik sanatının inceliklerini öğrenme fırsatı.

4. Aşçı Çırağı (178 Saat): Mutfak dünyasına adım atmak isteyenlere yönelik kapsamlı bir aşçılık eğitim programı.

5. Pastacı Çırağı (124 Saat): Tatlı ve pastacılık alanında kendini geliştirmek isteyenler için özel olarak tasarlanmış bir eğitim programı.

6. Özel Nikah Şekeri Hazırlama (193 Saat): El emeği ve özel tasarım nikah şekerleriyle ilgilenenlere yönelik detaylı bir eğitim programı.

İstihdam ve Ekonomiye Katkı:

Gebze Esnaf Sanatkârlar Odası olarak, bu kurslar aracılığıyla istihdam alanında nitelikli gençleri ve vatandaşları desteklemeye devam ederek, Dilovası ve bölge ekonomisine olumlu bir katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu kurslara katılmak isteyenler, Dilovası Halk Eğitim Merkezi'ne başvuruda bulunabilir ve detaylı bilgi alabilirler. Bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, kurslarımıza katılan herkese başarılar dileriz.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.