Esnaf Böke’ye yakındı:  Barkod kullanmıyoruz

Esnaf Böke’ye yakındı: Barkod kullanmıyoruz

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Gebze’de esnafı dinledi. Aldıkları ürünü yerine koyamadığından yakınan esnaflardan biri, “Artık barkod kullanmıyoruz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, bir dizi temasta bulunmak için geldiği ilimizde güne Gebze’de esnaf ziyareti ile başladı. Böke’yi Anibal Sapağı’nda CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partili yöneticiler karşıladı. Esnaf ziyaretine CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de eşlik etti.

Böke önce Anibal Sapağı ile Eskiçarşı girişinde, ardından Eskiçarşı içinde esnafı ziyaret edip sorun ve beklentilerini dinledi. Birlik Lokantası’nda çorba, Eskiçarşı’daki Efe Kafe’de çay içip vatandaşla sohbet etti.

Selin Sayek Böke’nin ziyaret ettiği esnafın geneli sürekli artan fiyatlardan, sattığı fiyata yeni ürün alamamaktan, ürün alımı için spotçulara, toptancılara yönlendirilmekten sitem etti.

Kaya Topal adlı esnaf müşterilerinin önemli kısmını öğrencilerin oluşturduğunu, her hafta değişen fiyatlara yetişemediğini, ürünlerin ambalajındaki barkodun sürekli değişen fiyatlardan ötürü işlevini kaybettiğini, yerine etiketleme modeline geçtiklerini söyledi.

Bir emekli vatandaşta Böke’ye emekliye ayrıldıktan sonra bin 500 TL maaş bağlandığını belirtip geçim sıkıntısından yakındı.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke esnaf ve vatandaşları dinlerken tüm sorunların düzeltilmesinin mümkün olduğunu kaydedip gerek CHP gerekse Millet ittifakı olarak iktidara aday, çözüme hazırlıklı ve talip olduklarını dile getirdi.

Selin Sayek Böke esnaf ziyaretinin ardından CHP Gebze İlçe Örgütü’nde kısa bir basın toplantısı düzenleyip ardından partilileriyle, basına kapalı görüştü.

 

esnaf-1.jpg

 

esnaf-2.jpg

 

esnaf-3.jpg

 

esnaf-4.jpg

 

esnaf-5.jpg

 

esnaf-6.jpg

 

esnaf-7.jpg

 

esnaf-8.jpg

 

esnaf-9-001.jpg

 

esnaf-10.jpg

 

esnaf-11.jpg

 

esnaf-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.