Eşmeli şoför kaza kurbanı oldu

Eşmeli şoför kaza kurbanı oldu

Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışı Beykoz Riva Sapağı'na gelmeden devrilen kamyonun alev alması sonucu hayatını kaybeden sürücünün Eşme’nin sevilen simalarından Nizamettin Kaplan olduğu öğrenildi.

 Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışı Beykoz Riva Sapağı mevkiinde sabaha karşı yaşanan trafik kazasında, iddialara göre 41 KK 268 plakalı kamyon, Ankara istikametine seyir halindeyken, bilinmeyen bir sebepten direksiyon hâkimiyetini kaybederek kontrolden çıktı ve devrildi. Devrildikten sonra alev alan aracı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken yapılan kontrolde kamyon sürücüsünün yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi kimliği belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Merkezine götürüldü. 

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Yapılan kimlik tespiti çalışmasında yanarak hayatını kaybeden sürücünün Nizamettin Kaplan(58) olduğu belirlendi. Evli ve  2 çocuk babası Kaplan’ın Kartepe Eşme Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi üzerinde ikamet ettiği ve kamyonu ile İstanbul’a marul götürdüğü, dönüş yolunda da yaşanan kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.  Eşme’de tanınan ve sevilen simalardan Nizamettin Kaplan’ın vefatı herkesi derinden üzdü. Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben Yeni Eşme Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Eski Eşme mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.