ESM Başkanı Çalışkan’dan CHP’ye veda ziyareti

ESM Başkanı Çalışkan’dan CHP’ye veda ziyareti

Eskişehir’e tayini çıkan ESM Kocaeli İl Başkanı Yener Çalışkan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini vedalaşmak üzere ziyaret etti

Memuriyet görevi sebebi ile Eskişehir’e tayini çıkan Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) Kocaeli İl Başkanı Yener Çalışkan vedalaşmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü’nü ziyaret etti. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Saymanı Naim Keskin, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Hasan Akar, Suca Omurca, Seda Oral, Merih Kuruçelik ve Ali Yapa’nın yer aldığı ziyarette konuşan Yener Çalışkan Kocaeli’de yaşadığı dostlukları hiç bir zaman unutamayacağını söyledi.

CHP’NİN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM
Çalışkan, “Sendikal mücadelenin hep içerisinde oldum ama siyasetinde hep içerisindeydim, olmaya da devam edeceğim. Mücadeleme bundan sonra Eskişehir’de devam edeceğim orada da bir kardeşiniz olduğunu lütfen unutmayın. Kocaeli beni ben yapan yer oldu. Buradan hem memnun hem buruk ayrılıyorum. Çünkü burası işçinin, emekçinin kenti. Kentte farklı şeyler olsun istiyorum. Artık belediyeler gerici zihniyetlerin elinden kurtarılsın. Önümüzde yerel seçimler var. Umarım ki başarılı olursunuz ve Kocaeli’yi hak ettiği yere taşırsınız. CHP’nin başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

BİRLİKTE ÇOK KERE MÜCADELE ETTİK

Ziyaretinden ötürü Çalışkan’a teşekkür eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Yeni yaşamında, yeni işinde Yener arkadaşımıza ve ailesine mutluluklar diliyorum. Burada bulunduğumuz süre içerisinde sendikal anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin emek harcayan bir parti olması sebebi ile birlikte çok kere mücadele ettik. Zaman zaman fikir ayrılıklarımız olmuş olabilir ama her zaman saygıyla, sevgiyle bir birimizi koruduk, kolladık. Kendisi çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bir kez daha nezaketinden dolayı Yener Çalışkan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.