Eskihisar feribot yolundaki trafik sorununa çözüm

Eskihisar feribot yolundaki trafik sorununa çözüm

Gebze Eskihisar feribot yolunda feribota giden araçlardan kaynaklanan trafiğin tıkanmasına neden olan sebepler ile alınması gereken tedbirler gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü.

 

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Muharrem Poyrazoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Cüneyt Çetintaş, Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan, Karayolları 1.Bölge Müdürü İsa Cabbar, İDO Genel Müdürü Murat Orhan, NEGMAR Genel Müdürü İkram Soltan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Önder Çolak katıldı.

TÜM TARAFLAR KATKI SUNMALI

Toplantıda Eskihisar feribot yolu üzerinde yaşanan trafik tıkanıklığına neden olan sorunlar görüşülerek çözülmesi ve trafik tıkanıklığının ortadan kaldırılması konuları görüşüldü.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler kısa, orta ve uzun vadede alınacak önlemler ile bu sorunu ortadan kaldırmak istediğini konu ile ilgili çok sayıda şikâyetin kendilerine ulaştığını aynı zamanda CİMER’e de şikâyetlerin gittiğini bu nedenle ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcilerinin bir araya getirildiğini tüm tarafların bu konuda katkı sunmalarını istediğini söyledi.

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞILACAK

Toplantıya katılan tüm taraflarca sorunun çözümüne ilişkin öneriler ve çözüm yolları dile getirildi. Toplantıda bir alt komisyon kurularak çalışmalara başlanmasına ve dile getirilen önerilerin uygulanabilirliği açısından çalışmalar yapılmasına karar verildi. Kurban bayramı sonrasında konuyla ilgili çalışmaların başlayacağını söyledi. Bu sorunun bölge halkını daha fazla olumsuz yönde etkilememesi için el birliği ile çalışacaklarını çözüm yolu bulunabileceğinden ümitli olduğunu ifade etti. Kaymakam Güler daha sonra toplantıya katılanlara katılımlarından, çözüme yönelik verecekleri katkılardan dolayı teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.