Eski üstgeçitler sökülüyor

Eski üstgeçitler sökülüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çenesuyu ve 60 Evler yaya üstgeçitlerinin tamamlanması sonrası eski üstgeçitlerin sökümüne başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince’nin Çenesuyu ve 60 Evler mevkilerinde yapılan yeni üstgeçitler tamamlandı. Yeni ve modern üstgeçitlerin tamamlanmasıyla eski çelik üstgeçitlerin de söküm işlemine başlandı. Ömrünü tamamlamış eski üstgeçitlerin söküm işlemleri, gece geç saatlerde D-100 Karayolu trafiğe kapatılarak kontrollü bir şekilde yapılıyor.

HASTANEYE ULAŞIMDA KOLAYLIK

D-100 Karayolu’nun Derince 60 Evler mevkiinde yapılan üstgeçit eski İl Emniyet Müdürlüğü önünde 64,50 metre uzunluğunda ve 3,30 metre genişliğinde; üç açıklıklı, asansörlü ve çelik malzemeden imal edildi. Yavuz Sultan Mahallesi ile Kaşkalı(İbni Sina Mahallesi) birbirine bağlayan yeni yaya üstgeçidi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakın olduğu için sıklıkla kullanılan bir güzergâhta. Yaşlı, hasta, engelli gibi birçok vatandaşın hastaneye ulaşımlarında büyük kolaylık sağlayacak engelli asansörlü yeni üstgeçidin kullanıma açılması sonrası eski üstgeçidin sökümüne başlandı.

ASANSÖRLÜ YENİ ÜSTGEÇİT

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu üzeri Derince Çenesuyu mevkiinde alışveriş merkezine kolaylıkla ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânı sağlayacak 69 metre uzunluğunda ve 3,15 metre genişliğinde; iki açıklıklı, asansörlü çelik yaya üstgeçidi tamamlanarak hizmete sunuldu. Yaşlı ve engelli vatandaşların kullanımına uygun olarak yapılan üstgeçit Derinceli vatandaşlara asansörlü yaya üstgeçidi konforu sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.