Eski Ramazanların özlemini gideriyorlar

Eski Ramazanların özlemini gideriyorlar

Eski Ramazanların özlemini taşıyan Kocaelililer ise bu hasretlerini Antikkapı tarafından işletilen Maide Restoran ve Antik Köfte’de gideriyor.

Mübarek Ramazan ayı ruh ve bedenin arınmasını sağladığı kadar birlik ve kardeşliği pekiştirmesi açısından da son derece önemli bir yer tutuyor. ‘Eski Ramazan’ların özlemi ise her geçen yıl daha çok dillendiriliyor. Vatandaşların özleminden esinlenen Antikkapı, yöreselliği ve kültürü yansıtan konseptiyle bu Ramazan ayında hizmet veriyor. 

NOSTALJİK FOTOĞRAF KÖŞESİ

Şehrin Mutfağı olarak, Sekapark 2. Etap’ta hizmet veren Maide Restoran ve Darıca’da hizmet veren Antik Köfte, Ramazan ayı için özel bir konsept hazırladı. Nostaljik bir fotoğraf köşesi hazırlayan Maide Restoran ve Antik Köfte, bu köşeyi görenleri eskilere götüren bir alan olarak tasarladı. Yağlıklardan raflara örtülen dantel tüllere, yöresel desenli kahve fincanlarından bakır taslara pek çok eski ürünün yerleştirildiği alan restoranı ziyaret eden misafirlerin en sevilen köşesi oldu. 

RAMAZAN ŞERBETİ, HACİVAT-KARAGÖZ

Bu yılki Ramazan menülerinde, Beğendili Kavurma, Et Döner, Piliç Kavurma ve Pastırmalı Kuru Fasulye bulunuyor. Menülerin yanına Hurma ve Antikkapı Üretim tesislerinde günlük taze üretilen Ramazan Şerbeti de eklenmiş. Ramazan şerbetini, Osmanlı motifli yeleklerini giymiş servis personelleri yöresel tepsiler ile müşterilere servis ediyor. Ramazan ayı boyunca Hacivat-Karagöz, Ney dinletisi gibi özel etkinlikler de planlanarak sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.