Eskar Grup araçlarını yeniledi

Eskar Grup araçlarını yeniledi

​​​​​​​Kocaeli’nden doğan ve Türkiye markası olma yönünde ilerleyen Eskar Şirketler Grubu, araç filosunu yeniledi. Eskar Grup, Ernaz otomotivi tercih etti.

Kocaeli’de gıda sektörü denilince akla ilk gelen firmaların başında yer alan Eskar Gıda, araç filosunu Renault’un Kocaeli yetkili satıcısı Ernaz Otomotiv ile güçlendirdi. Daha öncesinde Eskar Gıda’ya 10 adet Renault Symbol teslim eden Ernaz Otomotiv bu sefer de Eskar Şirketler Grubu yönetim kurulu üyelerinin tercih ettiği adres oldu.

KARA AİLESİ ERNAZ’A GÜVENDİ

Gıda sektörünün önemli firmalarından biri olan Eskar Gıda, şirket filosunu Ernaz Otomotiv’e güvenerek yeniledi. Son olarak Eskar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Durhan Kara ve kardeşleri Vezir Kara, İlhan Kara’da özel araçlarını Renault Markasından yana tercih etti.

MARKANIN KİLİT MODELİ

Tasarım ve donanımının yanında atletik ve dinamik yeni çizgileriyle satışa sunulan Renault Koleos, büyük SUV sınıfında kendisini ispatlamış durumda. Segmentinin en iyisi konumunda olan Koleos, modeli araç almayı tercih eden Kara ailesi, Ernaz’a müşteri memnuniyetinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.