Eşini işkence ile öldürdü

Eşini işkence ile öldürdü

Derince’de meydana gelen olayda, Mehmet Senem’in, 3 yıl önce evlendiği öğrenilen, 9 aylık çocuğunun annesi Hatice Senem’i, işkence ederek öldürdüğü öğrenildi.

Derince’de meydana gelen olayda,  3 yıl önce evlendiği eşi ile aralarında yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle tartışan Mehmet Senem,  9 aylık çocuğunun annesi olan Hatice Senem’i,  darp edip başına sert bir cisim ile vurarak ölümüne neden oldu.

 

İKİ GÜN BOYUNCA SÜRMÜŞ

Son aylarda anlaşamadıkları için sürekli kavga ettikleri öğrenilen Senem çifti,   23 Eylül 2021 günü yine bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Mehmet Senem eşini darp etti. Sonraki 2 gün boyunca iddialara göre bu tartışmalar ve darp olayları devam etti.  Önceki akşam ise çiftin evinden çevreye yayılan yüksek sesler üzerine, komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi.

 

GÖZALTINA ALINDI

 Kısa sürede olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, evde yapmış olduğu kontrollerde,  9 aylık çocuğunun yanında darp edilen Hatice Senem’in, başına vurulan sert bir cisim ile hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı gerçekleştiren öfkeli koca Mehmet Senem ise ,polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.