Eşine saldıran öfkeli koca tutuklandı

Eşine saldıran öfkeli koca tutuklandı

İzmit’te, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ayrı yaşadığı eşi ile konuşmak için bir araya gelen ve öfkelenerek eşini darp edip parmağını koparmaya çalışan cani koca L.Ü, polis tarafından yakalanarak, sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı

İzmit’te önceki gün meydana gelen olayda,  aralarında bulunan anlaşmazlıklar nedeniyle bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen çift, konuşmak için bir araya geldi.  Eşi L.Ü.’nün konuşma teklifi üzerine, kendisini davet ettiği eve giden Esra Ü., eşi ile konuştukları esnada bir anda tartışmaya başladı. Tartışmada  öfkelenen L.Ü.,  eşine saldırarak  darp etti.  Hatta eşinin parmağını kesmeye çalıştı.  Evden gelen bağrışma sesleri üzerine, çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. 

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONDU

Olay yerine giden polis ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde,  burnu ve dişleri kırılmış, parmağı kesilmeye çalışılan Esra Ü.  kanlar içerisinde bulundu.   Eşi tarafından darp edilen kadın hastaneye kaldırılırken, olay sonrası kaçan L.Ü. , aynı gün İzmit Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyette tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen L.Ü. tutuklanarak cezaevine kondu.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.