ERSİN TURAN ARTIK ÖĞRETMEN

ERSİN TURAN ARTIK ÖĞRETMEN

Gebzespor altyapısında yetişen, süper gençlerde gol kralı olan Dilovası Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor ve Çayırovaspor gibi takımlarda başarıyla forma giyen ve şampiyonluklar yaşayarak iz bırakan Ersin Turan Beden Eğitimi Öğretmeni oldu.

Yaklaşık 1 yıldır atama bekleyen Ersin hoca çok isteği İstanbul bölgesine atandı. Turan'ın görev yapacağı okul İstanbul Esenyurt Mustafa Yeşil Ortaokulu oldu.

ÖĞRETMENİM CANIM BENİM

Futbol hayatı boyunca görev yaptığı her takımda güzel izler bırakan ve aktif futbolculuk kariyerini dondurup Tokat'ta Beden Eğitimi öğretmenliği okuyan başarılı spor adamı azimle çalışmanın karşılığını aldı. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu C diplomalı antrenör olan başarılı eğitmen Altınordu Gebze futbol okulunda; İyi birey iyi vatandaş,iyi futbolcu misyonuyla antrenörlük yapıyor.
Kocaeli futbolunun yakından tanıdığı ve bir çok kesim tarafından oldukça sevilen Turan'ın ilk tercihleri arasında yer alan İstanbul'a atanması en çok onu ve  ailesini mutlu etti. Telefonları susmayan ve her kesimden tebrik mesajları ve  telefonları alan Ersin hocayı bizde;  Gebze Haber Gazetesi olarak kutluyor, kutsal görevinden başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum