Ersin Alok GEDOSK’ta Konferans Verecek

Ersin Alok GEDOSK’ta Konferans Verecek

  Dağcı, Fotoğraf sanatçısı ve yazar Ersin Alok, Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları kulübünde konusu “Dağlar ve Sanat” olan konferansta...

 

 

Dağcı, Fotoğraf sanatçısı ve yazar Ersin Alok, Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları kulübünde konusu “Dağlar ve Sanat” olan konferansta dağcılar ile buluşuyor.

 

 

Dağcı ve fotoğraf sanatçısı Ersin Alok, GEDOSK davetlisi olarak geleceği konferansta, ilçe spor müdürlüğü toplantı salonunda, dağları sanatçı gözüyle fotoğraflar ile anlatacak. Gebze dağcılık kulübü başkanı Hasan Boyacı, 13 Aralık Cuma akşamı saat 19.00 olarak planlanan konferansta  başarılı ve eğlenceli hayat insanını ağrlamaktan dolayı mutlu olacaklarını söyledi. Gebze Dağcılık kulübü basın sözcüsü Rıdvan Şükür,Türk fotoğrafçılığına emek veren, yüzlerce ödüllü, başarılı fotoğraf sanatçısı ve dağcı, yaşadığı yerlerde izler bırakan, belgeleyen Ersin Alok’un elini attığı her işte başarılı olan birisi olduğunu söyledi. Kendisi ile olan görüşmelerinde Alok’u başladığı her işi bitiren ve dost canlısı birisi olarak gördüğünü ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.