Erkekler futsalda eleme maçları

Erkekler futsalda eleme maçları

Liseler arası genç erkekler futsalda grup maçlarının ardından eleme müsabakaları start aldı. Eleme maçları Recep Topaloğlu ile Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanıyor.

Bu sezon okul sporlarında en çok ilgiyi gören branşlardan biri genç erkekler futsal maçları oldu. Toplam 104 okulun katıldığı müsabakalarda grup maçları sona erdi, elemeler başladı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan ilk maçta İhsaniye MTAL ile Şehit Necmettin Kuyucu Anadolu Lisesi karşılaştı. İhsaniye MTAL, salondan 4-2 galip ayrıldı. Günün bir diğer maçında da İzmit MTAL, rakibi Bahçeşehir Koleji karşısında aynı skorla 4-2 galip geldi.

 

İKİ MAÇ GERGİN GEÇTİ

Kartepe AL ile Muallim Naci Anadolu Lisesi arasındaki maçın son bölümlerinde gerginlik vardı. Kartepe Anadolu Lisesi, son dakikasına 3-0 öne girdiği maçta yaşanan olayda, Kartepe’den kaleci Hazar ile takım kaptanı Ömer kırmızı kart gördü. Maçı Kartepe Anadolu Lisesi 3-0 kazandı. Bu maç öncesinde ise İhsaniye MTAL ve Şehit Necmettin Kuyucu AL maçında da iki okulun beden eğitim öğretmenleri ile sporcuları tartıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.