Erkal Vardar kanseri yendi

Erkal Vardar kanseri yendi

CHP Tavşancıl Belde eski Başkanı, Tavşancıllı Erkal Vardar ocak ayında yakalandığı akciğer kanserini Prof.Dr.Ahmet Demirkazık ile alt etti. Ankara’da yaşayan Vardar’ın ilaç tedavisi sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin uzun yıllar, Gebze’ye bağlı beldelik yıllarında belde başkanlığı görevini üstlenen Erkal Vardar, kanseri alt etti. İnatçı kişiliği ve kimliği ile bilinen Vardar, ‘illet’e ocak ayında yakalanırken ‘illeti illet’ etti. Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde oturan ve Tavşancıl’ın yerel eşrafından olan Erkal Vardar’ın tedavisini alanında dünyaya adını doyuran Prof.Dr. Ahmet Demirkazık üstlendi. Vardar, 21 günde bir ilaç alarak tedavisini sürdürüyor.

DİZİMİZE ANKARA’DAN KONUK OLACAK

Öte yandan Gebze yerel basınını ve www.gebzehaber.net’i yakından takip ederek memleketinin gündeminden uzak kalmayan Erkal Vardar, yazı dizimiz, “Hava ‘kurşun’ gibi ağır”a konuk olacak. 12 Eylül 1980 askeri darbesi sürecinin tanıklarından olan Vardar bilgi ve deneyimleri ile kamuoyunu aydınlatacak. Vardar arkadaşamızı Ankara’da ağırlayıp sorularını yanıtlayacak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum