Ergün’den tartışma yaratacak açıklama

Ergün’den tartışma yaratacak açıklama

 İzmit Sanayi Mahallesi’nde yapımı 2010 yılında tamamlanan Çarşı Yapı’nın resmi açılışa katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün,...

 

İzmit Sanayi Mahallesi’nde yapımı 2010 yılında tamamlanan Çarşı Yapı’nın resmi açılışa katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, teknolojiye, değişime ayak uydurmak gerektiğine dikkat çekti. Her ilçede bir tane ticaret odası olmasına da anlam veremediğini kaydeden Bakan Ergün, “Kocaeli Ticaret Odası tek olmalı” dedi.

DEĞİŞİME AYAK UYDURMALIYIZ

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ise, iyi işlerin takdir edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Kent merkezinde inşaat malzemeleri alanındaki ticari sıkışıklık bu alana taşındı. Bu açılımın sektöre çok önemli katkıda bulunacağına inanıyorum. Teknolojiye ayak uydurmak gerekiyor. Artık internet sitelerinde vatandaş sizin ürünlerinize ulaşıyor ve alıyor. Eski yöntemler artık geride kaldı. Değişime ayak uydurmayanlar geride kalacak” dedi. Ticaret odalarının önemine dikkat çeken Bakan Ergün, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:“Kocaeli Ticaret Odası tek olmalı. Her ilçede bir tane oda olması gereksiz. Bu oda ticaret hayatının gelişimini iyi takip etmesi gerekiyor. Ticaret erbabına böyle bir vizyon göstermelidir. Eğer bunu gösteremiyorsa işini yapmıyordur”   dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.