“Erdoğan’ın Kocaeli ziyareti belli değil”

“Erdoğan’ın Kocaeli ziyareti belli değil”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli ziyareti ile ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Erdoğan’ın geliş tarihinin belli olmadığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de bir dizi açılış yapmak için 23 Aralık’ta Kocaeli’ne geleceği ile ilgili haberler çıkmıştı. Çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Erdoğan’ın geliş tarihinin belli olmadığını açıkladı. Ellibeş açıklamasında şunları belirtti; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bilindiği gibi en son 6 Ağustos 2022 tarihinde şehrimizi ziyaret etmiş ve Açılış Bayram’na katılmıştır. Yaz aylarının ortasında gerçekleşen bu ziyaretteki coşku, heyecan ve mahşeri kalabalık, Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimizde duyulan sevgi ve özlemin ne kadar yüksek ve benzersiz olduğunun bir göstergesiydi.

 

“TÜM DETAYLAR PAYLAŞILACAKTIR”

Bu sevgi hiç bitmeyecek, bu coşku asla dinmeyecektir. Cumhurbaşkanımız, son dönemde ziyaret ettiği şehirlerde ülkemizin geleceği olan değerli genç kardeşlerimize verdiği önemin bir göstergesi olarak, “Gençlik Buluşmaları” düzenlemeye başlamıştır. Bu programlardan birinin şehrimizde olması muhtemeldir. Ancak henüz kesinleşmiş bir tarih söz konusu değildir. Program netleştiğinde tüm detaylar paylaşılacaktır” denildi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.