Erdoğan, gururumuz Şamdan'ı ağırladı

Erdoğan, gururumuz Şamdan'ı ağırladı

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanarak ilimizi gururlandıran Eray Şamdan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Tokyo 2020 Olimpiyatlarını ikinci olarak tamamlayan ve gümüş madalya almaya hak kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcusu Eray Şamdan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen programa katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan çifti, başta ilimizi ve ülkemizi gururlandıran Şamdan’ı tebrik etti. Başkan Erdoğan, Şamdan’a teşekkür plaketi taktim ederek başarıların devamını diledi. Karate’de ülkemize ilk Olimpiyat madalyasını getiren Milli Sporcumuz Şamdan’a, DARES Kulüp Başkanı Hüsamettin Ergül de eşlik etti.

 

ERDOĞAN KUTLADI

Tokyo’da madalya kazanan 13 sporcuyla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olan Şamdan, haklı gururunu Cumhurbaşkanı ile paylaştı. Elde ettiği derecesiyle tarihe geçen Şamdan’ı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da sosyal medya hesabından tebrik etti. genç sporcumuz ilgisi ve alakasından dolayı Başkan Erdoğan’a teşekkür ederek, Kasım ayında yapılacak Dünya Şampiyonası’nda da madalya sözü verdi.

 

BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1936'dan beri Türkiye'nin katıldığı tüm olimpiyatlarda milletin gönlünde silinmeyecek izler bırakan efsanevi sporcuların her birini de şükranla yâd ettiğini, vefat eden sporculara rahmet dilediğini belirterek, "Ülkemize yaşattığınız gurur için sizlere tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın daim olmasını diliyorum" dedi. Yemekte, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile millî sporcuların aileleri ve antrenörleri de yer aldı.

 

samdan-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.