Erbakan Vakfı’ndan Erbakan’ı anma ve anlama programı

Erbakan Vakfı’ndan Erbakan’ı anma ve anlama programı

Erbakan Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Engin Kılıç, merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yılında düzenlenecek olan anma programına tüm vatandaşları...

Erbakan Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Engin Kılıç, merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yılında düzenlenecek olan anma programına tüm vatandaşları davet ettiler.

Erbakan Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Engin Kılıç ve dernek yöneticileri bugün gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemiz imtiyaz sahibi İsmail Kadı ile görüşen Erbakan Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Engin Kılıç ve dernek yöneticileri Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yılında düzenlenecek olan anma programına ile ilgili olarak bilgi verdiler. Erbakan Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Engin Kılıç, “Erbakan Vakfı olarak bu yıl merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü vesilesiyle ‘Konuştuğunu Yapan Erbakan’ başlıklı bir anma ve anlama programı gerçekleştireceğiz.

ERBAKAN KONUŞMACI OLACAK

25 Şubat Pazar Günü İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 14.00 ile 16.30 arasında gerçekleştireceğimiz programımıza konuşmacı olarak Erbakan Vakfı Genel Başkanımız ve aynı zamanda merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan katılacak. Erbakan Vakfı Gebze Şubesi olarak bu programımıza Gebze Mustafa Paşa Cami, Akse Sapağı, Mollafenari ve Beylikbağı Sarı Cami mevkiinden araç kaldıracağız.” diye konuştu.

Erbakan vakfı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.