Engin Korukır: Saygı duymuyorum

Engin Korukır: Saygı duymuyorum

Kocaelispor’da yolların ayrıldığı teknik adam Engin Korukır, Körfez Brunga Tesisleri’nde veda toplantısı düzenledi.

Psikolojisinin iyi olmadığını ifade eden Korukır “Hayatımın en üzgün zamanını yaşıyorum ve alınan karara saygı duymuyorum. Çok erkendi” dedi.
Kocaelispor’da yolların ayrıldığı teknik adam Engin Korukır, Körfez Brunga Tesisleri’nde veda toplantısı düzenledi. Psikolojisinin iyi olmadığını ifade eden Korukır “Hayatımın en üzgün zamanını yaşıyorum ve alınan karara saygı duymuyorum. Çok erkendi” dedi.   
DAHA 23 MAÇ VARDI
Korukır sitem dolu basın toplantısında alınan kararın erken olduğunu belirtti ve şu düşüncelere yer verdi: Üzücü bir haftadan sonra değişik kararlar alındı. Türk futbolunda bunlar olabilir. Üzüldüğüm taraf kora kor giden bir gruptayız, üçüncüyüz ve sezonun bitimine daha 23 maç vardı. Kısacası grupta her an değişiklikler olabilir. Bu kadar erken olmamalıydı. Bunun üzerine konuşulacak bir şey yok. Hüseyin Üzülmez’i seviyorum, yönetimin kararına saygı duymak lazım belki ama kendi adıma saygı duymuyorum.
ZARAR VERDİĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM
O zaman 3 yenilgi sonra diğer gelecek olan diğer hoca da mı gidecek? İşte İngiltere ile aramızdaki fark bu. Adam 28 sene çalışıyor, bir bu kadar çalışabiliyoruz. İlk kez kulüpten ayrılmıyorum. Evet, çok üzüldüm. Geldiğim günde de demiştim, zarar verdiğimi düşündüğüm anda bırakırdım. Ama ben zarar verdiğimi düşünmüyordum. Kabul ediyorum kötü oynadık ancak haksızlığa da uğradık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.