Engin Kılıç güven tazeledi

Engin Kılıç güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Engin Kılıç yeniden ilçe başkanı seçildi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağan İlçe Kongresi dün Gebze Kültür Merkezi’nde bulunan Kardelen Nikâh Salonu’nda gerçekleşti. Olağan genel kurula Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, AK Parti Gebze İlçe Yönetimi, DEVA Partisi Gebze İlçe Yönetimi, Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetimi, STK temsilcileri, Yeniden Refah Partisi’nin il ve ilçe yöneticileri, partililer ve muhtarlar katılım gösterdi.

“KARDEŞLER TOPLULUĞUYUZ”

Kur’an-Kerim tilavetiyle başlayan program, İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Büyükgöz, “Burada biz kardeşler topluluğuyuz. Asla nihai hedefi şaşırmayız. Fatih Erbakan, bizi yetiştiren Erbakan Hocamızın ardından davayı devam ettiriyor. Biz hocamızın ne yapmak istediğini çok iyi biliyorduk ve ne yapmamız gerektiğinin de farkındayız. Bu şuuru rabbimiz bizlere kaybettirmesin. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.  Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Kılıç, “Kongrede bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi salonlara sığmıyor, Yeniden Refah Partisi geliyor. Allah yolumuzu açık eylesin” dedi.

YENİ YÖNETİM

Kılıç’ın ardından kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “İlçelerin kongreleri önümüzdeki Pazar tamamlanacak. 60 yıldır siyasi hayatın içinde olan bir abiniz olarak, ilk seçimde Yeniden Refah gelecek bunu da size söylüyorum. 41 devlet adamının faaliyetlerini gören biri olarak diyorum ki her şey olabilirsiniz ama Erbakan Hocam gibi olamazsınız. 19 yıldır iktidardalar ama hocamın, 11 ayda yaptığını yapamadılar” diye konuştu.  Yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu; Engin Kılıç(Başkan), Celal Dülger, Cevdet Yazıcı, Cihan Yaban, Efayner Aydın, Erdal Alkan, Fahri Sönmez, Fatih Ergün, Hakan Kahraman, Halil Bilikçi, Hasan Aktürk, İsmail Çakmak, Kadir Özdal, Mehmet Kocaman, Murat Gümüş, Mustafa Arslantaş, Mustafa Köksal, Raif Öz, Salih Yaban, Selami Aksoy, Serkan Malkoç, Süleyman Toksoy, Şaban Şen, Temel Akbay, Yaşar Altunbaş, Yaşar Birgül.

Haber: Barış AYAR

 

refah-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.