Engin Kılıç gündemi değerlendirdi

Engin Kılıç gündemi değerlendirdi

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç İlçe İcra toplantısı sonunda açıklamalarda bulundu.

Engin Kılıç yaptığı açıklamada, “İktidara geldiğimizde kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynaklarımızı atanamayan öğretmenlerimiz, EYT mağdurlarımız, çiftçimizin köylümüzün borç faizlerinin silinmesi için ve vatandaşlarımızın banka borcunun faizlerinin silinmesi için kullanacağız. Yani önce imtiyazlılar, yandaşlar, holdingler değil önce millet önce ezilenler diyeceğiz. Bu malum muhalefetin içinde 20 sene evvel 28 Şubat olaylarında tanklara selam duranlar var. Bunları siz de biz de çok iyi biliyoruz. İsmini vermeye gerek yok.

 

“ÜLKEYE HAYIR GELEBİLİR Mİ?”

Türkiye'yi Suriye'de bataklığa sürükleyenler var bu malum muhalefet partilerinin içerisinde. Bunların içinde ekonomiden sorunlu devlet bakanı olduklarında yılda 35 milyar dolar borç faizi ödeyenler var. Yine bu muhalefetin içinde Bilderberg toplantılarının müdavimleri var. Bilderberg’de bu ülkeye hayır gelebilir mi? Bu muhalefetin içerisinde 17 sene evvel Irak’a ilk Amerikan bombası düştüğünde 6 milyar dolar kredimiz hazır diyebilecek zihniyette insanlar var” bunlardan hayır gelir mi?

 

“BUNUN İÇİN HAZIRIZ”

İktidara geldiğimizde borç faiz zam vergi ekonomisi yerine ihracat istihdam ve üretim ekonomisini hayata geçireceğiz. Kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynaklarımızı atanamayan öğretmenlerimiz, EYT mağdurlarımız, çiftçimizin köylümüzün borç faizlerinin silinmesi için ve vatandaşlarımızın banka borcunun faizlerinin silinmesi için kullanacağız. Yani önce imtiyazlılar, yandaşlar, holdingler değil önce millet önce ezilenler diyeceğiz. Bunun için hazırız” dedi. 

 

engin-2.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.