Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gittiler

Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gittiler

TBMM, Meclis Araştırması Komisyonu, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

TBMM, Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin ve ailelerinin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez’de atölyeleri gezen komisyon üyeleri, özel öğrenciler ile renkli görüntüler oluşturdu.
 Ziyarette TBMM Down Sendromu, Otizm ve Diğer Gelişim Bozuklukları Araştırma Komisyonu üyeleri AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü hazır bulundu.
Özel öğrenciler ile sohbet eden TBMM Komisyonu üyeleri, ‘SUARE’’ Halk Oyunları ve Ritim Topluluğunun gösterilerini hayranlıkla izledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.