Engelsiz Kulaçlar yeniden atılıyor

Engelsiz Kulaçlar yeniden atılıyor

Engelleri ortadan kaldıran, özel bireylerin sosyalleşmesi ve başarmanın hazzını yaşaması için birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi'nin Engelsiz Kulaçlar Projesi de bugün yeniden başladı.

Özel bireylerin normal hayata adaptasyonu, sosyalleşmeleri ve özgüvenlerinin geliştirilmesi adına büyük çaba sarf eden İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, pandemi yasakları sebebiyle durdurulan Engelsiz Kulaçlar Projesi’ni yeniden hayata geçirdi. Zihinsel, görme ve işitsel açıdan dezavantajlı bireyler için hazırlanan yüzme kurslarının ilk dersi önceki gün 4 yaş ve üzerindeki 20 çocukla gerçekleştirildi. 

HER CUMA YÜZÜYORLAR

İzmit Belediyesinin Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı yüzme havuzunda uygulanan Engelsiz Kulaçlar projesi kapsamında yüzme dersleri haftada bir gün olmak üzere her cuma saat 11.00 ile 12.00 arasında alanında uzman antrenörlerle sürecek. Yüzme derslerinden çok memnun olduklarını belirten özel çocuklar ve aileleri, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

-kulacl-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.