Engelliye Gebze’de ulaşım engeli yok

Engelliye Gebze’de ulaşım engeli yok

  ‘Yaşama Sevinci Engel Tanımaz’ parolasıyla engelli vatandaşlara hizmet veren Gebze Belediyesi’nin taşıma aracı vatandaşların ulaşım...

 

 

‘Yaşama Sevinci Engel Tanımaz’ parolasıyla engelli vatandaşlara hizmet veren Gebze Belediyesi’nin taşıma aracı vatandaşların ulaşım engelini ortadan kaldırıyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla ‘Yaşama Sevinci Engel Tanımaz’ parolasıyla hizmete giren taşıma aracı engelli vatandaşların ve ailelerinin yardımına koşuyor. Engelli vatandaşlara büyük bir ulaşım kolaylığı ve serbestliği sağlayan Gebze Belediyesi Engelli Taşıma Aracı her bir seferde 4 engelli vatandaş ve 4 refakatçisini istedikleri yerlere ücretsiz olarak ulaştırıyor.

EVLERİNDEN ALINIYOR

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla engelli vatandaşlar ve ailelerine hizmet vermeye başlayan engelli taşıma aracından ücretsiz olarak yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444 50 41 numaralı telefonu arayarak çağrıda bulabiliyor. Alınan çağrının ardından uzman personeliyle belirtilen adrese giden taşıma aracıyla engelli birey ve refakatçileri istedikleri adrese ücretsiz bir şekilde taşınıyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.