Engelli kardeşlerimize  desteğimiz sürecek

Engelli kardeşlerimize desteğimiz sürecek

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı, “Engelli kardeşlerimize desteğimiz sürecek”dedi.

Çiler mesajında özetle şunları ifade etti:

Dünya üzerinde bir milyardan fazla engellinin aktif hayata katılmalarını, üreten bireyler olmalarını, yaşam sevincini kaybetmeden toplumsal hayata katılmaları önündeki engellerin kaldırılmasını hep birlikte başarabiliriz. Eğitim, edebiyat, sanat, spor, sağlık, çalışma hayatı ve her alanda başarılar gösteren, teknoloji ve bilgiye erişim konularında fırsat eşitliğinin sağlandığında engeller ortadan kalkmaktadır. Bölgemizde yaklaşık 63 bin engelli kardeşimiz bulunmakta, 4 ilçemizde 6 Özel eğitim okulu ve 12 kademe, 16 alt sınıf ve 10 rehabilitasyon merkezimiz ve buralarda yaklaşık 2.500 öğrencimiz eğitim almaktadır.

PROJELERİMİZLE DESTEK OLUYORUZ

Gebze Ticaret Odası olarak bizler de verdikleri tüm mücadelelerde, gerek Odamız bünyesinde geliştirdiğimiz projeler, gerekse onların yürütmüş olduğu projelere destek vererek yanlarında olmaya daima hazırız. Tüm zorluklara rağmen yetenekleri ve üretkenlikleriyle eğitimden çalışma hayatına, spordan sanata, edebiyattan siyasete her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele, hepimizi gururlandırmaktadır.

ENGELLİ ADAYIYIZ

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmadan, bütün engelleri aşma azmine ve kararlılığına sahip özel insanlarımızın tüm fırsatlardan eşit bir şekilde faydalanması adına gerçekleştirilen çalışmaların daha da arttırılması temennisiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, engellilerimize hep birlikte sağlık ve mutluluk dolu uzun ömür dilerim.” Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.