‘Engellerimize iş hayatında daha fazla fırsat vermeliyiz’

‘Engellerimize iş hayatında daha fazla fırsat vermeliyiz’

Çiler “Hepimizin birer engelli adayı olduğu ve hayatı onlarla hep birlikte paylaştığımız gerçeğinden hareketle, engellilerimize iş hayatında da daha fazla fırsat tanınmasını dilerim.”dedi

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Engelliler Haftası vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Hepimizin birer engelli adayı olduğu ve hayatı onlarla hep birlikte paylaştığımız gerçeğinden hareketle, engellilerimize iş hayatında da daha fazla fırsat tanınmasını dilerim.” dedi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yazılı bir basın açıklaması yaptı. Başkan Çiler yaptığı açıklamada, “Engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutlar, toplumdaki tüm bireylerin engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, konuya farkındalık yaratmak adına gerekli duyarlılığı kazanmasını ve engellilerimizin engelsiz bir hayat sürmelerini dilerim. Sosyal sorumluluk bilinciyle engellilere yönelik her projede yer almaya, onların sorunlarına duyarlı olmaya gayret eden Odamız, 2017 yılı Faaliyet Raporunun bir bölümünü görme engelli vatandaşlarımızın da okuyabilmesi için Braille alfabesi ile hazırlayarak, engellilerimizin beğenisine sunmuş ve bir ilki gerçekleştirmiştir. Hepimizin birer engelli adayı olduğu ve hayatı onlarla hep birlikte paylaştığımız gerçeğinden hareketle, engellilerimize iş hayatında da daha fazla fırsat tanınmasını diler, hepsini sevgiyle kucaklarım.” Diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.