“ Engellemeleri boşa çıktı”

“ Engellemeleri boşa çıktı”

  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti’nin gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurultayı ile ilgili olarak, “İYİ’lerin...

 

 

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti’nin gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurultayı ile ilgili olarak, “İYİ’lerin hem meydanı hem salonu hıncahınç doldurmasını engelleyemediler” dedi.

 

İYİ Parti’nin önceki gün Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı olağanüstü kurultayı ile ilgili olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur bir basın açıklaması yaptı. Nusret Acur yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi partimiz kısa bir süre önce kuruldu, il ve ilçe teşkilatlanmalarını tamamladıktan sonra saha çalışmalarına başladı, olası bir erken seçim ya da 2019 seçimlerine ‘hukuki prosedürler gerekçe gösterilerek seçime girmesinin engellenmesine karşı önlem’ başlıklı kurultayımız emniyet kaynaklarına göre 123 bin kişinin katılımı ile yapıldı.

GEBZE’DEN 5 OTOBÜS

Gebze’den 5 otobüs ve 60 özel araçla kurultaya katılım sağladık. Partimize ve davamıza gönül vermiş yüzlerce kişi gelmek istediğini, ancak bazı gerekçelerden dolayı katılamadığını, ancak gönüllerin bizimle olduğunu söylemesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımız en bariz örneğidir. Öyle bir kongre oldu ki; düşmanın gözünü seğirtir, dostun yüzünü güldürür. Metroyu kapattılar, yolları kestiler, basını tehdit ettiler, gelene gözdağı verdiler, ama İYİ’lerin hem meydanı hem salonu hıncahınç doldurmasını engelleyemediler. Belki cumhuriyet tarihinin en ihtişamlı en güzel kongresini yapış olduk, bu başarı bizim değil, bu başarı, İYİ insanların başarısı.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.