Enes Altuntaş aday adayı oldu

Enes Altuntaş aday adayı oldu

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş görevinden istifa ederek AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek başvurusu dosyasını AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’a teslim etti. Adaylık başvurusu sonrasında konuşan Enes Altuntaş, “Ben 2001 yılında babamın önderliğinde bir şortla bu teşkilatların açılışında kurdele turan bir çocuktum. Çok şükür gençliği temsilen milletvekili aday adayı olmayı Allah bana nasip etti. Bundan sonraki süreçte sonuç ne olursa olsun Kocaeli’yi temsilen çıkacak 14 milletvekili adayının arkasında çalışacağız.

ÇAĞLAYAN DESTEK VERDİ

14 Mayıs 2023 tarihinde akşam Erdoğan’ın ezici üstünlüğü ile zaferi kutlayacağız. Cumhurbaşkanımızı tekrardan seçerek ümmetin liderine bir selamı da Kocaeli’den göndereceğiz. Rabbim bizleri muvaffak eylesin, Allah mahcup etmesin.  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Biz gençlik kollarımızın Ankara’da teslim edilmesi noktasında tüm gücümüzle Gebze Gençlik Kolları Enes kardeşimize elimizden geldiğince destek olacağız.” sözleri ile destek verdi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.