Enerjiyi boru, elektriği makine çarptı

Enerjiyi boru, elektriği makine çarptı

BMİS Gebze 2’nin dostluk ve kardeşlik temalı geleneksel futbol turnuvasında, C Grubu maçlarında iki takımıyla yer alan Schneider’lerden “Enerji”yi Yücel Boru, 4-0; “Elektrik”i Makine Takım, 9-1 ile geçti

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şube’nin “Dostluk ve Kardeşlik” adlı geleneksel futbol turnuvasının grup maçları ayağında; ilk hafta maçları geride kaldı. A ve B Grubu maçlarının ardından C Grubu’nda da ilk maçlar oynandı. C Grubu’nun ilk maçları da, turnuvanın ilk günü oynanan A Grubu maçları gibi karşılıklı çekişmeden uzaktı. Yücel Boru, Schneider Enerji’yi 4-0, Makine Takım, Schneider Elektrik’i 9-1’lik skorlarla zorlanmadan geçti.

Turnuvada ikinci hafta maçları 10, 11 ve 12 Ekim günlerinde oynanacak.

A Grubu’nda Yücel Boru ÇMS – Legrand ve Kroman Çelik – Arpek maçları 10 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’de oynanacak.

B Grubu’nda 11 Ekim Salı Günü; saat 17.00’de Yücel Boru GOSB – Çayırova Boru; 19.00’da Arfesan – İnform kozlarını paylaşacak.

C Grubu’nda 12 Ekim Çarşamba günü maçlarının ikisi de 17.00’de başlayacak.

Schneider Enerji’nin rakibi Makine Takım, Schneider Elektrik’in rakibi Yücel Boru olacak.

 

dostluk-3.jpgC GRUBU HATIRASI: Gaziler Mahallesi’ndeki Sporer Halı Saha Tesisleri’ndeki turnuvada C Grubu maçları birbirine birleşik iki sahada, eş zamanlı oynandı. Dört takımın futbolcuları turnuvanın ve günün anısına, BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın ve yönetimiyle bu fotoğraf karesinde bir araya geldi. 

 

**

 

KALECİSİ İLE DE ALTIN ELDİVENİ ZORLAYACAK

 

Yücel Boru daha enerjik!

 

C Grubu’nda ilk hafta maçında Yücel Boru, Schneider Enerji’ye 4-0 mağlup ederken sonuca Çetin Yılmaz’ın iki, Olcay Can ve Emre Şahin’in birer golü ile gitti. Turnuvaya iyi bir başlangıç yapan Yücel Boru şampiyonluk iddialı diğer rakiplerine gözdağı verdi. Schneider Enerji ise kötü başlangıç yaptığı turnuvada henüz ne gruplardan çıkma, ne de şampiyonluk iddiasını kaybetmedi. Öte yandan üç ayrı grupta ilk hafta müsabakalarının ardından gol yemeyen tek takım kaldı, Yücel Boru. İki iyi kaleciye sahip görünümlü Yücel Boru, Tavrat Keskin ve Doğan Topçu ile altın eldiveni zorlayacak gibi.

 

 

Yücel Boru   4-0   Schneider Enerji

Saha: Sporter Halı Saha

Hakem: Muharrem Kırbaş

 

Yücel Boru: Tavrat Keskin, (Doğan Topçu), Olcay Can (İbrahim Özcan), Çetin Yılmaz, Tugan Söğütçü, Alparslan Cengiz (Hasan Ali Özbakır), Veli Yıldırım (Emre Şahin)

Yücel Boru yedek: Binali Çelikkaya

 

Schneider Enerji: Denizhan Eminçe, Levent Karataş, Burak Koçyiğit, Samet Çivici (Burak Cırık), Fatih Gökçe (Çetin Şen), Doğukan Kırat, Keremcan Şahin

Goller: Çetin Yılmaz (2), Olcay Can, Emre Şahin

 

takim-2-005.jpg

Yücel Boru

 

takim-3-002.jpg

Schneider Enerji

 

*

10 FUTBOLCUSUNDAN 7’Sİ GOL ATTI

 

Sahada da Makine gibi Takım

 

 BMİS Gebze 2 geleneksel futbol turnuvasında C Grubu’nun bir diğer müsabakasında Makine Takım ile Schneider Elektrik karşılaştı. Makine Takım ilk maçından farklı galip ayrılırken ilginç bir istatistiği de imza attı. Kalecisi Uğur Arıca hariç sahada ama maçın başından itibaren oyuna dahil olan ama sonradan giren 10 futbolcusunun 7’siyle rakip ağları havalandırırken öne çıkan golcüsü, üç golle Murat Köse oldu. Schneider Elektrik’in teselli sayısı ise Ufuk Fişek’ten geldi.

 

 

Makine Takım    9-1    Schneider Elektrik

Saha: Sporter Halı Saha

Hakem: Yüksel Küçük

Makine Takım: Uğur Arıca, Mustafa Özbakır (Ahmet Esmer), Gürsoy Sarıdere (Kaan Kayacan), Nevzat Parlakkılıç, Musa Köse, Ömer Karahan (Murat Genç), Emre Güney (Erman Çığrıkçı)

MT Yedek: Lokman Ortatepe

Schneider Elektrik: Zafer Güneş, Sezai Akay, Fatih Demir, A.Fatih Fidan, Serdar Gürbüz, Uğur Fişek, Ali Kaymaz

SE Yedekler: Berat Külah, Ali Aydöner, Hüseyin Karakaş

 

Goller: Musa Köse (3), Mustafa Özbakır, Gürsoy Sarıdere, Ömer Karahan, Murat Genç, Emre Güney, Erman Çığrıkçı (Makine Takım) Uğur Fişek (Schneider Elektrik)

 

takim-1-002.jpg

Schneider Elektrik

takim-4.jpg

Makine Takım

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.