Enerji sektörü GTO’da buluşuyor

Enerji sektörü GTO’da buluşuyor

TMMOB MMO Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ve iki yılda bir yapılan 5. Enerji Verimliliği Kongre ve Sergisi, Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TMMOB MMO Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ve iki yılda bir yapılan 5. Enerji Verimliliği Kongre ve Sergisi, Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
2 gün sürecek olan kongre için kongre yürütme kurulu, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi başkanlığında ki toplantıya MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, MMO Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Özkan, EMO Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen, Enerji Komisyonu Başkanı Göksel Genç, Gebze Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, Kongre Yürütme Kurulu'ndan Gültekin Keskin ve Özgür Aslanbaş Kongre Sekreterliği'nden Tülin Tosunoğlu, Tanfer Yeşiltepe ile Birkan Süngü katıldı. 
BÜYÜKAKIN DA KATILACAK
’ 5. Enerji Verimliliği Kongre ve Sergisi programında 31 stant kurulacak. Kongre için Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezine ücretsiz araçlar kaldırılacak. (18-19 Ekim Eski Perşembe Pazara Alanı Gidiş Saati: 08:30, Dönüş Saati 17:00) Kongrenin ardından kongreye katılacak firmalar, ürünlerini kendilerine ayrılan sergi alanında görücüye çıkartacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da katılacağı kongrede 18 şube başkanı da yer alacak. Kongre ile ilgili www.enerjiverimliligikongresi.org adresinden detaylı bilgi alınabilir. 
SEKTÖRE HİZMET VERENLER BİR ARAYA GELECEK
 
Kongre ile ilgili açıklamada bulunan MMO Kocaeli şube Başkanı Murat Kürekçi, “Odamız, 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi #geleceğimizenerji ana teması çerçevesinde 5. Enerji Verimliliği kongre ve sergisini gerçekleştirecek. 5. Enerji Verimliliği Kongresi, ülkemizin dört bir yanındaki sektörle ilgili akademisyenleri, kamu ve özel sektör yetkililerini, sektörde ürün ve hizmet üreten firmaları, işletmeleri ve çalışanlarını bir araya getirmeyi hedeemektedir.” dedi. 
UZMANLAR SUNUM YAPACAK
Kürekçi, “20 oturumda, 76 adet sunum yapılacak. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının uzmanları tarafından sunumlar yapılarak kongreye katkı sunulacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, SEPAŞ, Gebze Ticaret Odası, TÜPRAŞ, Şişecam gibi kurumlarda kongrenin destekleyen kuruluşlar arasında olacak” şeklinde konuştu. ‘
BİLİMSEL OTURUM OLACAK’
Son olarak MMO Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Özkan konuşmasında “Bu dönemde bu kadar zamların olması kurumlardan destek aldık. Sanayide, ulaşımda ve binalarda enerji verimliliği potansiyelimiz çok yüksek. Enerji ile ilgili politikamızın daha aktif olacağı dünya ve bizim nerede olduğumuzun konuşulacağı bilimsel bir oturum olacak. Ulusal bir kongre 2 yılda bir yapıyoruz. Firmaların da kendi tanıtımlarını yapacaklarını bir sergi alanı da olacak” ifadelerini kullandı. Özgür Kocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.