En ÖZEL yüzme etkinliği

En ÖZEL yüzme etkinliği

İzmit Belediyesi’nin Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı yüzme havuzunda zihinsel engelli çocuklara ücretsiz yüzme kursu eğitimi başladı.

İzmit Belediyesi’nin Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı yüzme havuzunda zihinsel engelli çocuklara ücretsiz yüzme kursu eğitimi başladı. Özel çocuklar eğlenirken hem sosyalleşiyor, hem de öğreniyor.

“DERSLER EĞLENCE İÇİNDE GEÇİYOR”

İzmit Belediyesi, özel gereksinimli çocukların psikomotor becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak, sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla Tepeköy Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı, Bayındırlık Kalıcı Konutları No:67 adresinde bulunan kapalı yüzme havuzunda her cuma günü 12.00-14.00 saatleri arasında ücretsiz yüzme etkinliği gerçekleştiriyor. Eğlenceli yüzme dersleri profesyonel yüzme antrenörleri gözetiminde yapılıyor.

“ÖRNEK BİR PROJE”

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlkin Kılıçaslan şu şekilde konuştu: “Özel gereksinimli çocuklarımız suda çok rahatlıyor. Hem hiperaktivitelerini biraz indirmek, hem de onları motive etmek için böyle bir talebimiz olduğunu İzmit Belediye Başkanı’mız Fatma Kaplan Hürriyet’e ilettik. Engelli meclisi olarak başkanımızla çok güzel bir proje geliştirdik. Projemize yeni başladık. Belediye başkanımız özel gereksinimli çocuklarımız için gerçekten çok duyarlı.

 

yuzme-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.