En özel çocuklardan muhteşem gösteri

En özel çocuklardan muhteşem gösteri

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Gebze Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze...

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Gebze Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve öğrenci velilerinin katıldığı renkli etkinlikte, çocuklar hünerlerini sergiledi. Okul müdiresi Şehnaz Birkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizler her an, her gün, beklemediğimiz bir zamanda, herhangi bir nedenle engelli durumuna düşebiliriz” dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise konuşmasında, engelli ailelerinin her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını vurguladı. Engellerin el ele verilerek aşılacağına değinen Kaymakam Arslan, çocukların eğitimiyle yakından ilgilenen okul yöneticileri ve öğretmenlerini çabalarından ötürü kutladı. 

AHŞAP ATÖLYESİ AÇILDI

 

Konuşmaların ardından sahne alan Gebze’nin özel çocukları Rap gösterisi, Cici kızlar dans grubu protokolden ve velilerden alkış aldı. Gösterilerin ardından, okula kazandırılan ahşap atölyesinin açılışını protokol öğrencilerle birlikte yaptı. Atölyeyi öğrencilerle birlikte gezen Başkan Köşker çocuklara sürpriz yaparak ahşap işlerinde kullanılmak üzere malzeme hediye etti.  Çocuklarla sohbet eden Başkan Köşker, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.