“En büyük projemiz insanların mutluluğu”

“En büyük projemiz insanların mutluluğu”

Köşker, Kars-Ardahan-Iğdırlıların konuğu oldu“En büyük projemiz insanların mutluluğu” Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kars Ardahan...

Köşker, Kars-Ardahan-Iğdırlıların konuğu oldu

“En büyük projemiz insanların mutluluğu”

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kars Ardahan Iğdır Derneği’nde düzenlenen toplantıda 4,5 yıllık hizmetlerini anlattı. Yöresel derneklerde düzenlenen toplantılarda belediye başkanlığı dönemi olan Nisan 2009 ile Ekim 2013 arasındaki belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Köşker, “Bizim en büyük projemiz Gebze halkının mutluluğuydu. Sadece altyapı yapan değil şehir kimliği yaratan ve sosyal-kültürel yönden insanları mutlu eden bir anlayışla yola çıktık” şeklinde konuştu.

 

Gebze’nin sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu belirten Başkan Köşker, “Gebze için çok şey yaptık ama bitmedi, yapacağımız çok proje var. İnanç, samimiyet ve hedef önemli. Biz böyle yola çıktık. Gebze marka şehir olacak dedik. Sadece altyapıyla uğraşan belediye değil, hem altyapı hem sosyal ve kültürel yönden gelişmesine katkı sunduk” dedi. Gebze’nin 4,5 yılda çok değiştiğini vurgulayan Başkan Köşker, “Hem insanlarıyla, hem altyapısıyla hem de kültürel yönden önemli değişiklikler yaşıyoruz. Gebze Belediyesi’nin 100 yıllık tarihinde 67 park yapılmışken biz sadece 4,5 yılda bu kadar park yaptık. 211 kilometre doğalgaz hattı döşendi. Elektrik trafolarını yeraltına alıp trafoların yerine meydanlar açtık. Eskihisar başta olmak üzere sahil düzenleme ve yeşil alan çalışmalarımızla halkımıza nefes aldırdık” dedi.

 

HALKLA İÇ İÇE OLDUK

Başkan Köşker şöyle devam etti: “Gebze Kent meydanı projemiz ile insanlarımız artık gece saatlerine kadar gezebiliyorlar. Hem otopark, hem cep sinemaları, hem nikâh salonları ve kültür merkezleriyle çok kullanışlı bir meydanımız oldu” dedi. Köşker, sürekli halkla iç içe olduklarını ve tüm bu başarıları hep birlikte başardıklarının da altını çizerek, cep telefonunun 7 gün 24 saat açık olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Köşker ayrıca vatandaşların çeşitli konulardaki sorularını da yanıtladı. Toplantıya başkan yardımcıları, İl kadın kolları başkanı Oya Tuncel, ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri de katıldı. Toplantının ardından Gebze Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Köşker ve ekibine teşekkür ederek uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.