Emre Denizli istifa etti

Emre Denizli istifa etti

Darıca Gençler Birliği’nin Osmaniye karşısında aldığı 2-1’lik yenilgi sonrası genç teknik adam Emre Denizli istifasını verdi

Darıca Gençler Birliği’nin Osmaniye karşısında aldığı 2-1’lik yenilgi sonrası genç teknik adam Emre Denizli istifasını verdi. Denizli istifasına dair yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"23 Haziran 2023 tarihinde göreve başladığım Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü A Takım teknik sorumluluğu görevimden, kulübümüzün önünü açmak ve kan değişikliği yapmak için, kendi isteğim ile ayrılmış bulunuyorum. Sayın Başkan Onur Güneri ve Sayın Başkan Faruk Anaç'a bana güvenip bu görevi verdikleri için teşekkür ediyorum.

Göreve başladığım günden itibaren tüm süreci çözüm odaklı bir anlayış ile ilerletmeye, mutlu insanların başarılı olabileceği inanışıyla tüm futbolcu kardeşlerimle gönül birlikteliği kurarak, yeşil sahada mutlu olmaya ve 90 yıllık koca çınara layıkıyla hizmet etmeye çalıştık. Bu vesileyle bana destek olan tüm futbolcu kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bir teşekkür de destek ekibimize etmek istiyorum. Tüm ekip ellerinden gelenleri yaparak, takımın başarılı olabilmesi için çaba gösterdiler. Son olarak teknik ekibime, beni kayıtsız şartsız destekledikleri için çok teşekkür ediyorum.

Ümit ediyorum, teknik ekibin göstermiş olduğu bu duruş ile tüm olumsuzluklar, olumluya döner ve takımımız layık olduğu başarılı günlere kavuşur. Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü ve takımı karşılıksız seven Çınaraltı Taraftarlar Derneği adına başarılı ve mutlu günlere.”

Foto: Darıca Gazetesi

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.