EMO Gebze’de onur günü

EMO Gebze’de onur günü

Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği meslekte 25 ile 50 yılını dolduran üyelerini düzenlediği kahvaltılı toplantıda plaket ile onurlandırdı

Veysel Suludere başkanlığındaki Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği, meslekte 25 ile 50 yıl arası kıdeme sahip üyelerini plaket ile onurlandırdı. Darıca’da KBB iştiraki Antik Köfte’de düzenlenen etkinliğe EMO Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Bulutlar Şen, Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Birbirinden renkli üyelere sahip EMO Gebze’nin etkinliğinde bir dönem AKP Gebze İlçe Başkanlığı yapan Eyüp Ayar, TEDAŞ dönemi Gebze İşletme Müdürlüğü görevini üstlenen ve halen İMES OSB’de çalışan, temsilcilik yöneticisi Erdal Özkan da yer aldı.

KESİNTİSİZ ENERJİ BİZİM GÖREVİMİZ

EMO Gebze Temsilciliği Başkanı Veysel Suludere enerjinin hayatımızın en önemli parçası, Gebze’nin ülkemizde sanayinin kalbi olduğunu söyledi. Suludere, “Böyle bir enerjiyi kesintisiz, temiz bir şekilde temin etmek görevi bizlerde ve sizlerdedir arkadaşlar. Bugün birçok arkadaşımız bakımdan, enerjinin devamlılığından, program dışı çalışmalardan dolayı aramıza katılamadılar. Selamlarını ilettiler” dedi.

YÖNETİMDE REVİZE

Temsilcilik yönetiminin 5-6 yıldır görev yaptığını ve geçtiğimiz aylarda yönetimde revizeye gittiklerini kaydeden Başkan Suludere mevcut yönetimde şahsıyla birlikte Erdal Özkan, Kerem Bıyıklı, Dilek Demir ve Cüneyt Tüfekçioğlu’nun yer aldığını kaydetti. Suludere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte temsilcilik çalışanı Mustafa Raşit Körlü’ye de çabalarından ötürü teşekkür etti.

PANDEMİ ERTELEMELERİ

Covid pandemisinden ötürü birçok faaliyeti askıya almak, ertelemek zorunda kaldıklarını değinen Suludere hem üyelerle bir araya gelmek, hem de meslekte kıdem alanları onura etmek için etkinliği düzenlediklerini belirtip tüm konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür etti. Kıdemli meslektaşlarını kutladı.

EN ÖNEMLİ SOSYAL ETKİNLİK

EMO Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen en önemli sosyal etkinliklerden birini gerçekleştirdiklerini belirtip yine pandemiden ötürü sınırlı katılımla bir araya geldiklerini kaydetti. Şubeye bağlı sekiz temsilcilikte benzer etkinliğin düzenlendiğini kaydeden Sözen de plaket alan meslektaşlarını kutlayıp başarılarının devamını diledi.

ONURLANDIRILDILAR

Konuşmaların ardından üyeler İsmet Hacıalioğlu, Celal Özkan, Yunus Uğurlu, Erkan Çınar, Sami Yıldız, Kamil Can Çetinçelik ve Recep Acar’a plaketleri Ahmet Sözen, İrfan Ayar, Erdal Özkan, Sevil Bulutlar Şen, Cenk Elgin, Şaban Küçük ve Kerem Bıyıklı tarafından verildi. Etkinliğe katılamayan kıdemli üyeler Hasan Genç, Ensar Korkmaz, Cüneyt Yıldız, Adil Gezici, Süleyman Keskin, Ahmet Sabit Bulut, Ümit Sönmez, Mehmet Gündoğar, Servet Haydar Karabaş ve Oya Yazıcı’ya plaketleri gıyabında teslim edilecek.

 

veysel-suludere.jpg

 

ahmet-sozen.jpg

 

ismet-hacialioglu.jpg

 

yunus-ugurlu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.