Emniyet müdürü darp edilen gaziyi ziyaret etti

Emniyet müdürü darp edilen gaziyi ziyaret etti

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Körfez’de oturan ve pide kuyruğunda tartıştığı 3 kişi tarafından darp edilen Kıbrıs Gazisi Abdullah Al’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kocaeli Körfez İlçesi Tuğrul Caddesi üzerinde 24 Nisan 2022 günü meydana gelen olayda, iftara yakın pide almak amacıyla fırına giden ve pide kuyruğuna giren 68 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Abdullah Al,  burada kuyrukta bekleyen müşterilerden biri ile tartıştı. Kuru pasta ve pide almak istediği esnada,  müşterilerden birinin “Amca üzerimize çıkıyorsun” demesi ile başlayan tartışmada, gazi Al, tartıştığı 3 genç tarafından darp edildi. Olay sonrası çevredekilerin araya girmesi ile kurtarılan yaşlı adam için hemen 112 Acil Çağır Merkezine ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Gazi Al’ı alarak hastaneye kaldırdı. Olaya karışan 3 kişi ise gözaltına alındı.

 

GÖZALTINA ALINDILAR

Hastaneye kaldırılan Abdullah Al’ın, yapılan ilk kontrollerinde basit yaralanması olduğu görüldü. Her iki tarafında birbirinden şikâyetçi olması sonrasında taraflar, ifadeleri alınarak serbest kaldı. Ancak olayda darp edilen Al’ın 28 Nisan günü tekrar fenalaşması ve kendisini iyi hissetmemesi üzerine, yakınları hastaneye kaldırdı. Hastande yapılan kontrollerde,  Abdullah Al’ın bağırsağında bir delik ve 3 yırtık oluştuğu tespit edildi ve hemen kolostomi tedavisi uygulandı. Al’ın hastanede tedavisi devam ederken,   durumu hakkında ikinci bir rapor alınması ile hayati tehlike arz edecek şekilde yaralandığı ve suç vasfı değiştiği için, olaya karışan Erdal Y.  Burak S. ve Uğur S. hakkında tekrar gözaltı kararı verildi. Şüpheliler emniyet tarafından tekrar gözaltına alındı. 

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ise yaralı gaziyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Tipioğlu o ziyareti “Gaza kültüründen gelen bir millet olarak gazilerimizi el üstünde tutmak boynumuzun borcudur, ülkemiz Şehitlerimizin kanı, Gazilerimizin cesareti üzerine kurulmuştur. Darp edilen Gazimiz Abdullah Al'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” ifadeleri ile sosyal medya hesabından paylaştı.

 

gazi-4.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.