Emniyet binasının yolları yapılıyor

Emniyet binasının yolları yapılıyor

Yapımı bitmek üzere olan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasında sona gelinirken bağlantı yolları ile otoparktaki çalışmalar hummalı şekilde sürüyor.

Selçuklu mimarı tarzında yapılan 3, 4 ve 6 katlı olmak üzere 3 ayrı blok halinde inşa edilen yeni hizmet binası, iç avlu ve tören alanlarıyla birlikte toplam 50 bin metrekare üzerinde, 36 bin metrekare kapalı alana sahip. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından yeni hizmet binasının 3 kilometre uzunluğundaki yan yolları ve 14 bin metrekarelik otoparkının yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve çizgi çalışmaları ise kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

5 ŞUBE DIŞINDA TÜM ŞUBELER

Ayrıca proje kapsamında 5 çevre yolunun ve otoparkında asfalt çalışmaları da bitti. Aydınlatma çalışmaları devam ederken, D-130 Karayolu ana yol ile Vezirçiftliği ve Karadenizliler Mahallesi sınırındaki Fakülte Caddesi’ne alternatif ulaşım bağlantısı olacak. İşaretlemelerden sonra tüm çevre düzenleme işinin bitirileceği öğrenildi. Yeni binaya PÖH Şubesi ile birlikte Bölge Trafik, GİM, Çocuk Şube ve Çevik Şube dışında tüm şubeler taşınacak.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.