Emniyet ailesi Başiskele’de buluştu
İlimizin güvenliği için yirmi dört saat çalışan emniyet personelinin ailelerine yönelik moral ve motivasyon programı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubesi işbirliğinde gerçekleştirildi.
Program kapsamında Başiskele’deki Diriliş Kampı’nda yaklaşık 100 polis yakını ağırlandı.
KOCAMAN BİR AİLE
Polislerin aidiyet duygularını geliştirmek amacı ile geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete geçen organizasyonda polis ailelerine çeşitli hediyeler verildi. Sinema, tiyatro, Kidzania, oyuncak müzesi ve vapur gezisi gibi çeşitli faaliyetleri ile beğeni toplayan ‘Biz Kocaman Bir Aileyiz’ projesi kapsamında Başiskele’deki diriliş kampında Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Aliye Denizci’nin katılımı ile hafta sonu yaklaşık 100 aile üyesi misafir edildi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Programda konuşan Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Aliye Denizci, “Bizlere verdiği destekten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Yoğun çalışma temposu içinde bir nebzede olsa ailelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde moral depolanmıştır. Atıcılık, Paintball, kamp ateşi gibi çeşitli etkinliklerin yapıldığı kampta güzel bir hafta sonu geçirdik. Yıl ilçesinde projemiz çeşitli faaliyetlerimiz ile devam edecek” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.