Emlak Kulübü’nün üyelerine eğitim

Emlak Kulübü’nün üyelerine eğitim

Emlak Kulübü yönetimi, satış ve pazarlama konusunda Türkiye’nin önemli isimlerinden biri olan Sinan Ergin’le üyelerini bir araya getirdi.

Türkiye’nin en büyük şirketlerine, holding yöneticileri ve CEO’larına Koçluk eğitimleri veren ünlü eğitmen Sinan Ergin tarafından Emlak Kulübüne özel hazırlan ve çok sayıda emlak profesyonelinin bir araya geldiği ‘Kazanma Sanatı’ başlıklı eğitim dün, Tuzla Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Depremde hayatlarını kaybedenler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat Özdağ, sabahın erken saatlerinde eğitim için, bilgi için, daha saygın bir emlak sektörü için değerli vakitlerini ayıran tüm katılımcılara teşekkür etti. Özdağ, depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilediği konuşmasının devamında, “Emlak Kulübü olarak afet bölgesine üyelerimizin desteklerini depremin olduğu ilk günlerde gönderdik. Ayrıca Emlak Kulübü üyeleri olarak konut kiralamalarında depremzedelerden kiralama hizmet bedeli almama kararı aldık. Şimdi ise ayağa kalkma, üretme zamanı, depremin yaralarını sarmak için çok daha fazla çalışmalıyız.

ENDEKSA SUNUMU

Emlak Kulübü olarak sloganımız, ‘öğren, paylaş, kazan’ mottomuzla eğitimlerle öğrenmeye, portföy paylaşımlarla üyelerimizin kazançlarının artmasına öncü oluyoruz. Bu bağlamda her geçen gün ülke genelinde üye sayımız artmaya devam ediyor. Bu eğitime katkıları için Endeksa ailesine, Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve siz değerli konuklara çok teşekkür ediyorum. Herkese çok verimli geçecek güzel bir eğitim diliyorum” dedi. Programda, “Evinizin değerini öğrenin” sloganıyla öne çıkan teknoloji firması Endeksa Eğitim Direktörü Kadir Yılmaz ise yaptığı sunumla yapay zekâ ürünü olan sistemin tanıtımı yapıldı. Bu anlamda, özel tanıtım ile Eğitime katılanlar ve Emlak Kulübü üyelerine özel kampanya yapıldı.  Başkan Fuat Özdağ’ın konuşması ve Kadir Yılmaz’ın sunumunun ardından sahneye çıkan ünlü eğitmen Sinan Ergin, adeta şov yaparken, kendisini pür dikkat dinleyen konuklara, özellikle satışın detayları ve özel teknikler ile ‘Satışta nasıl başarı sağlanır?’ konularını anlattı. Katılımcılar, eğitim sonunda yapılan anket ile organizasyon ve eğitime tam not verdi. Program plaket takdimi ile tamamlandı.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.