Emirhan'dan uluslararası başarı

Emirhan'dan uluslararası başarı

24 - 30 Ekim 2020 Tarihleri arasında Adana'da düzenlenen Tennis Europe Junior Tour 14 Yaş Tenis Turnuvasında Darıca Tenis Spor Kulübü sporcusu Emirhan Bulut ( ikinci ) 2. oldu.

Baş Antrenör Şahin Beyazgül gerçekleşen turnuva ve gelen başarılı sonuç için, "Çok planlı çalıştık ve başardık. Emirhan Bulut, Tennis Europe Turnuvasında zor rakiplerini eleyerek finalist oldu. Kuruluşumuzun ilk senesinde, ilk uluslararası kupayı kazanıp başlangıcı yapan oyuncumuzu ve ekibimizi tebrik ediyorum." dedi.

BULUT " BAŞARILARIMIZIN DEVAMI GELECEK"

Darıca Tenis Kulübü Kurucu Halil Bulut'ta gelen uluslararası başarı için, " Emirhanı tebrik ediyor ve başarıda emeği geçen Kurucu ve Baş Antrenör Şahin Beyazgül'ü kutluyorum. Başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. dedi. Darıca Tenis Kulübü'nün kuruluşunu birlikte gerçekleştirdiğimiz Şahin Beyazgül'ün  hem ilçeye hem de ülke adına önemli sporcular yetiştireceğine ve büyük başarılar getireceğine inandığını belirten Bulut, çocukları ve gençleri kulüplerine beklediklerini de ekledi. Darıca Tenis Spor Kulübünde Kış Okulu kayıtlarının devam ettiği ve uzman antrenörler eşliğinde derslerin başladığıda öğrenildi.

EĞİTİM VERİLEN ALANLAR

- Performans Grupları

- Spor Okulları

- Yetişkin Gruplar

- Özel dersler mevcuttur.

DARICA TENİS SPOR KULÜBÜ İLETİŞİM

Cami Mahallesi Karaarslan Caddesi, Yediveren Sk. No:6, 41700 Darıca/Kocaeli

TEL 0533 816 82 41

acc409b6-3385-41dc-89a6-6d93bfaeb350.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.